Oldalak

2015. július 1., szerda

12. rész A harc

Na jó... Ramónának köszönhetően felrakom az új részt. :) Jó olvasást! :D


Eljött a nap, amikor szembe kellett néznünk a Kerberosszal.Féltem, hogy mi lesz. De Josh és Alicia folyton nyugtatgatott, hogy úgy is legyőzöm. Kimentem Álomlopóval az utcára és hirtelen átváltoztam a harcos énemmé.Egy hatalmas vonyítás ütötte meg a fülemet. Kirohantak hozzám.
-Ez biztosan ő lesz.-mondta Alicia
-Igen, ez a Kerberosz.-mikor ezt kimondta a fiú megjelent előttünk.


-Hogy a legérdemesebb támadni?-kérdeztem a 3 feje és kígyófarka miatt
-Hát..ahogy érzed...de mindenképpen ezzel az íjjal...
-Értem..szóval ahogy tetszik..Ahogy esik úgy puffan...Szabad a vásár...
-Nagyjából...sok sikert..mi lentről fedezünk.
-O...
És már el is rohantak...Ketten maradtunk Álomlopóval.Gyorsan felpattantam a hátára, ameddig nem vett minket észre ez a szörnyeteg és felrepültünk.Három hangot és egy sziszegést hallottam felőle.Eszerint tud beszélni.Először a Farkát lövöldöztük. Ameddig nem a testéhez közel találtuk el meg sem érezte.Ahonnan kígyó a farka oda lőttünk egyszerre.Mikor eltalálta a lövedék a farka leesett és szétporladt.Egy pillanatig csak bámultam majd el kezdtem a gerincét lőni. Nem használt. Hirtelen azt vettem észre, hogy egy hatalmas megőrült farkas falka tart felénk.


Felálltam a sárkányom hátára.megfordult úgy, hogy tudja támadni a farkasokat.Én úgy helyezkedtem, hogy a szörnyet tudjam lőni. A hátulsó lábát támadva sikerült gyengítenem. Ezek után a középső fejét vettem célba. A nyíl hatására ez is úgy járt, mint a farka. Viharszelőmmel szerepet váltottunk. Sikerült minden farkast legyőznöm. Ő a bal fejét pusztította el.Leszálltunk és a földről támadtuk.Ekkor a hátulról letámadott engem egy fekete egyszarvú.


Megsebzett.Próbáltam lelőni, mikor felágaskodott, hogy eltaposson. Szíven találtam. Szintén elporladt. A pornak (mely belőle lett) köszönhetően begyógyult a sebem. Álomlopóval ketten támadtuk a jobb fejét a Kerberosznak. Lehullott és porrá vált. Azt hittük, hogy legyőztük. De vissza növesztette a középső fejét. Ekkor a testét és a fejét felváltva támadtuk. Josh és Alicia is besegített. Négyünk erejével és egy hatalmas robbanás kíséretében sikerült megölnünk a teremtményt.Drága sárkányommal felszálltunk. Kitisztult az ég. Mikor megláttuk milyen csodás ez a hely nem hittünk a szemünknek.


-Te is látod ezt?
-Igen.Azt hittem sárkány létemre, hogy csak halucinálok, de úgy tűnik, hogy nem. Csodaszép ez a lakatlan része.
-Elképesztő. De ideje lenne hazamenni..nem gondolod?
-De, de szólni kéne nekik...
-Rendben.Akkor tudod az utat. ;D
Leszálltunk és megmondtuk neki, hogy mi a helyzet. Bele egyeztek, de csak azzal a feltétellel, hogy néha eljövünk hozzájuk Dark Mountain-ba. Ezt követően belelőttem egy fába, kinyílt a kapu, elköszöntünk és átmentünk.

2 megjegyzés:

  1. Dorina... Dorina... Hát ez fantasztikus lett!!!!!!!!!!!!! Elképzeltem az egészet hátterzenével meg mindennel. Úgy tűnik túl élénk ma a fantáziám! Hamar hozd a következőt, mert ismét megtalallak... :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Tényleg kiválóan el lehetett képzelni az egészet! Nem tudok mi mást mondani... Ja, de mégis: Csak így tovább, ne hagyd abba, mert nagyon jó, amit csinálsz!
    Hozd a kövit nagyon gyorsan, mert megkereslek!!! ;)

    VálaszTörlés